TOUCHÉ THUIS ALTIJD VERS PROEF PUUR PASSIE

Over Touché Thuis

Thuis veilig en heerlijk genieten

Bewust, gezond en betaalbaar  !

Op 13 oktober heeft de regering opnieuw bepaald dat de volledige Horeca vanwege het Coronavirus zijn deuren moest sluiten! Dit geldt ook voor Restaurant Touché. Zoals je weet zit creativiteit en doorzettingsvermogen in onze aard en dat is opnieuw het begin van Touché – Thuis. Bewust anders: proef puur passie thuis! We zijn al ruim 8 jaar een begrip in Assen, dus met veel ervaring en vertrouwen gaan wij ons de komende tijd weer 100% op Touche – Thuis focussen.

Onze missie: bewust, gezond en betaalbaar eten, dat wij bezorgen of dat af te halen is! Goed eten helpt de weerstand te verhogen. Chef Michel, die onlangs een prestigieuze kookprijs won, zal onze gerechten en menu’s geregeld gaan wisselen. Wat je ook kiest, je kunt rekenen op een verrukkelijke maaltijd en een culinaire smaakbeleving. En uiteraard houden wij rekening met speciale dieetwensen, vergeet deze niet te melden bij bestelling.

Afhalen en bezorgen 

Afhalen kan, graag zelfs maar wel op 1,5 meter afstand natuurlijk, zie strepen op de stoep voor het restaurant.  Wij verzoeken je met  niet meer dan 1 persoon te komen afhalen. Afhalen gaat op planning, max 2 per 10 min. Bij bezorging levert de chauffeur de bestelling aan de deur op gepaste afstand en zwaait vriendelijk en wenst je: ‘geniet lekker’ !

Je kunt je bestelling bij ons afhalen of laten bezorgen. We bezorgen in Assen en Loon. Voor bezorging buiten deze plaatsen, bel ons even. Afhalen kan natuurlijk op de oude vertrouwde locatie aan de Markt 20 te Assen.

Met Culinaire groet,
Karin & Michel