TOUCHÉ THUIS ALTIJD VERS PROEF PUUR PASSIE

Thuis veilig en heerlijk genieten
EN:
Weer bij ons in het restaurant je culinair laten verwennen met een lunch, borrel of diner!
Zijn we blij mee!

Bewust, gezond en betaalbaar  !

We heten u van harte welkom bij Restaurant Touché. Dat kan op ons vernieuwde terras maar natuurlijk ook weer binnen. We zijn open van dinsdag tot en met zondag van 12.00 - 22.00 uur. Wij verwennen jullie graag met onze royale lunch gerechten, uitgebreide borrelplanken, heerlijke cocktails en met een verrassende diner!

We zijn super blij jullie allemaal weer te zien!

Kleine maar......

Dat houdt ook in dat we voorlopig moeten stoppen met bezorgen. Afhalen kan nog wel. Mocht je toch een 2 share thuis of grote bestelling willen plaatsen, dan kan dat zeker nog wel, bezorging is dan in overleg mogelijk.

Onze missie blijft hetzelfde: bewust, gezond en betaalbaar eten, dat wij bezorgen (in overleg) of dat af te halen is! Goed eten helpt de weerstand te verhogen. Chef Michel, die onlangs een prestigieuze kookprijs won, zal onze gerechten en menu’s geregeld gaan wisselen. Wat je ook kiest, je kunt rekenen op een verrukkelijke maaltijd en een culinaire smaakbeleving. En uiteraard houden wij rekening met speciale dieetwensen, vergeet deze niet te melden bij de bestelling.

Afhalen en bezorgen 

Afhalen kan, graag zelfs maar wel op 1,5 meter afstand natuurlijk.  Wij verzoeken je met niet meer dan 1 persoon te komen afhalen. Bij bezorging levert de chauffeur de bestelling aan de deur op gepaste afstand en zwaait vriendelijk en wenst je: ‘geniet lekker’ !

Je kunt je bestelling dus bij ons afhalen of op afspraak laten bezorgen  (2 share-thuis of grote bestelling). We bezorgen in Assen en Loon. Voor bezorging buiten deze plaatsen, bel ons even. Afhalen kan natuurlijk op de oude vertrouwde locatie aan de Markt 20 te Assen.

Met Culinaire groet,
Karin & Michel

Nog enkele voorbeelden waar we trots op zijn 😃