TOUCHÉ THUIS ALTIJD VERS PROEF PUUR PASSIE

Thuis veilig en heerlijk genieten
EN:
Vanaf 5 juni 2021 weer binnen en buiten open voor lunch, borrel en diner!
Zijn we blij mee!

Bewust, gezond en betaalbaar  !

Vanaf zaterdag 5 juni 2021 mogen we, naast ons vernieuwde terras, ook weer binnen open om gasten te ontvangen. Van dinsdag tot en met zondag van 11.00 - 22.00 uur. Wij verwennen jullie graag met onze royale lunch gerechten, uitgebreide borrelplanken, heerlijke cocktails en met het verrassende diner!

Zijn we super blij mee!

Maar......

Dat houdt ook in dat we vanaf zaterdag 5 juni moeten stoppen met bezorgen. Afhalen kan nog wel. Mocht je toch een 2 share thuis of grote bestelling willen plaatsen, dan kan dat zeker nog wel, bezorging is dan in overleg mogelijk.

Onze missie blijft hetzelfde: bewust, gezond en betaalbaar eten, dat wij bezorgen (in overleg) of dat af te halen is! Goed eten helpt de weerstand te verhogen. Chef Michel, die onlangs een prestigieuze kookprijs won, zal onze gerechten en menu’s geregeld gaan wisselen. Wat je ook kiest, je kunt rekenen op een verrukkelijke maaltijd en een culinaire smaakbeleving. En uiteraard houden wij rekening met speciale dieetwensen, vergeet deze niet te melden bij de bestelling.

Afhalen en bezorgen 

Afhalen kan, graag zelfs maar wel op 1,5 meter afstand natuurlijk.  Wij verzoeken je met niet meer dan 1 persoon te komen afhalen. Afhalen gaat op planning, max 2 per 15 min. Bij bezorging levert de chauffeur de bestelling aan de deur op gepaste afstand en zwaait vriendelijk en wenst je: ‘geniet lekker’ !

Je kunt je bestelling dus bij ons afhalen of op afspraak laten bezorgen  (2 share-thuis of grote bestelling). We bezorgen in Assen en Loon. Voor bezorging buiten deze plaatsen, bel ons even. Afhalen kan natuurlijk op de oude vertrouwde locatie aan de Markt 20 te Assen.

Met Culinaire groet,
Karin & Michel

Nog enkele voorbeelden waar we trots op zijn 😃